Prijsopbouw

Om een energielabel op te stellen hebben wij geen standaardprijzen beschikbaar.

Wij rekenen namelijk onze benodigde tijdsinspanning voor de opname en de uitwerking van het energielabel en daarbij de certificeringskosten die wij moeten maken, evenals de kosten van het opslaan van het  dossier (15 jaar is namelijk verplicht dit beschikbaar te houden). Tevens zijn onze reiskosten altijd in de prijs inbegrepen.

De tijdinspanning is sterk afhankelijk van het soort object, de grootte , de ligging en de beschikbare tekeningen en gegevens.

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en die kunt u per mail ([email protected]) of via onderstaand contactformulier opvragen. 
Vermeld u svp wel het adres van het te labelen object want dan kunnen wij op afstand inschatten welke kosten wij moeten rekenen voor het energielabel.

Bekijk hier onze andere pagina's

Regelgeving energielabels
Een energielabel is sinds 2008 wettelijk verplicht bij de verhuur of verkoop van woningen en utiliteitsgebouwen

Labelverbetering/ maatwerkonderzoeken 
Het energielabel en de bijbehorende gebouwgegevens vormen  tevens de basis voor een maatwerkadvies voor energiebesparing.

C-label verplichting
De overheid heeft voor kantoren de verplichting wettelijk aangebracht dat kantoorgebouwen alleen nog als kantoor in gebruik mogen zijn als die minimaal een C-label hebben.

Uitleg opzet  energiecertificaat
Per 1 januari 2021 is voor de afgifte van energielabels een nieuwe berekeningsmethodiek ingevoerd gebaseerd op de NTA 8800.

Onze aanpak

Om een label op te stellen moeten wij altijd ter plaatse een opname van de thermische schil en de installaties doen.

Onze certificering (bevoegdheid)

Klima-Check mag energielabels afgeven voor utiliteitsgebouwen voor alleen bestaande gebouwen wat enige toelichting vergt.