Binnenklimaat

Het binnenklimaat in een kantoorgebouw is belangrijk voor de medewerkers. Is het binnenklimaat goed, dan voelen  uw medewerkers zich prettig en presteren ze beter. Het is dan ook raadzaam om problemen van het binnenklimaat direct en goed aan te pakken. Helaas zijn de standaard onderhoudsbedrijven niet altijd in staat om een complete analyse te maken van de oorzaak van de problemen en is een onafhankelijke en frisse kijk op de problematiek nodig om de juiste oplossingsrichting te kunnen duiden.

Klima-Check is gespecialiseerd in het binnenklimaat van kantoorgebouwen

Bij de aanpak van problemen hanteert Klima-Check de volgende werkwijze:

  • Uitgebreide metingen uitvoeren van alle relevante parameters in de ruimte waar de problemen zijn en aan de klimaatinstallaties. Dit kunnen eenmalige metingen zijn, of metingen gedurende een week met dataloggers. Klima-Check gebruikt hiervoor eigen meetapparatuur.
  • De bevindingen worden weergeven in een duidelijk rapport met adviezen voor verbetering.
  • Op verzoek: Technische begeleiding verzorgen bij het doorvoeren van de aanbevolen verbeteringen en assisteren met de communicatie van de bemerkingen met de installateur.

Vaak is het mogelijk om op een eenvoudige manier het binnenklimaat te veranderen, bijvoorbeeld door de instellingen van de installaties te optimaliseren. Soms is het echter nodig om de klimaatinstallaties (deels) aan te passen of de verwachtingen van de gebruikers bij te stellen.
In onze rapportages proberen wij al deze aspecten eerlijk naar voren te brengen zodat u zelf de juiste keuzes daarin kunt maken.

Neem direct contact op met Klima-Check.

Kijk hier voor informatie over de meetmogelijkheden van Klima-Check.